Introductie

Profiel

Profiel

Mijn naam is Andy van Rijn, en ik woon in Aalsmeer met mijn vrouw en 2 kinderen. Ik ben geboren in Singapore en heb daar tot mijn 8e gewoond en veel aan judo en zwemmen gedaan. Eenmaal terug in Nederland ben ik gaan voetballen en ben ik met tennis in aanraking gekomen.

Ik heb leren tennissen bij “Heineken” waar mijn vader werkte. Dat was vooral een senioren vereniging en speelde ik veel met volwassen. In die tijd werd mijn dropshot mijn wapen. Naast het spelen van tennis is golfen mijn grote hobby.

Na de HAVO ben ik CIOS gaan doen en daar heb ik besloten om van het spelletje tennis mijn beroep te maken. Na het CIOS moest ik in dienst, en heb daar een mooie tijd als sportinstructeur gehad, en ik gaf ondertussen al tennistraining bij “ Heineken”. Na mijn diensttijd ben ik tennisles gaan geven bij verschillende clubs in de regio van Amstelveen. Ik ben in het bezit van mijn A- en B licentie en heb meerdere applicatiecursussen gevolgd.

Bij T.C. Ouderkerk (aan de Amstel) organiseer en verzorg ik nu al ruim 20 jaar als hoofdtrainer de zomer- en wintertraining en andere activiteiten. Bij TCO stuur ik het trainersteam aan van 7 personen. Sinds 8 jaar organiseer en verzorg ik tevens de trainingen bij TV Baambrugge en dit doen we met een team van ongeveer 3 a 4 trainers. Vanaf 2015 zit ik ook bij DVH en daar zal ik naast het training geven ook de trainingen  coördineren, indelen en aansturen.

In de winterperiode bied ik ook training aan voor ieder die wil (zowel leden en niet leden van verschillende clubs), en huur daarvoor banen bij diverse hallen ( De Kegel, De Startbaan, Strandvliet) in de omgeving van Amstelveen.

Andy van Rijn